SEURAAVA PERUSKURSSI

Peruskurssimme on ollut erittäin suosittu ja tilat alkavat tulla vastaan. Muutamme syksyllä isompiin tiloihin ja pääsemme aloittamaan taas peruskurssit kesän 2022 jälkeen.   

Harjoitukset:

Tiistaisin klo 18.30-20.00 (pieni tatamisali)

Torstaisin klo 19.00-20.30 (sali 132)

Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Lindfrosinkatu 5, Tampere

Mukaan tarvitset vain sisäliikunta-asustuksen.

Peruskurssi kestää kaksi kuukautta ja kurssin hinta 100€, joka sisältää liiton vuosimaksun 15 €. Yhden kerran voit tulla tutustumaan ilmaiseksi.


Kurssi on K18 ja sinulla ei saa olla rikosrekisteriä.

Kysy lisää tai ilmoittaudu alla olevasta "Ilmoittaudu mukaan" painikkeesta. Harjoituksiin voit tulla mukaan kahden viikon ajan aloituspäivästä.

Tervetuloa mukaan!

 
krav maga pesapallomailan torjunta.jpg

PERUSKURSSI

Kurssi rakentuu taktiseen ennakointiin sekä ihmisen luontaisia reaktioita hyödyntävien yksinkertaisten ja tositilanteissa toimivien tekniikoiden varaan. Tekniikat on valittu niin, että ne toimivat mahdollisimman monilla ikään, kokoon, sukupuoleen tai fyysiseen kuntoon katsomatta. Tekniikat noudattavat lievimmän keinon periaatetta (RL 4:4§).

Kurssin tavoitteena on antaa oppilaalle riittävät perusvalmiudet väkivaltatilanteen ennakointiin ja välttämiseen sekä perusvalmiudet kohtaamistilanteisiin, joita ei voida välttää ja joissa väkivaltaisen hyökkääjän agressiivisuus johtaa tilanteen hätävarjeluksi.

Peruskurssilla opetettavat tekniikat ovat: asennot ja liikkuminen, väistöt ja torjunnat, lyöntitekniikat ja lyöntien torjunta, potkutekniikat ja potkujen torjunta, otteista ja kuristuksista vapautuminen, terä- ja lyömäaseiden torjunta, kaatumistekniikat ja maassa puolustautuminen sekä tilapäisvälineiden käyttö puolustautumisessa.

Näiden lisäksi:

  • liikkumisen ja itsepuolustuksen taktiikan perusteet

  • stressin ja agressiivisuuden hallinta

  • hätävarjelun ja voimankäytön porrastus

  • jälkitoiminta

​Peruskurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua jatkoryhmän mukana.