top of page

SEURAAVA PERUSKURSSI

Aloitus: Syksyllä 2023


Treenit: tiistaisin ja torstaisin klo 18:30-20:00  

Paikka: Varalan Urheiluopisto, Majala-rakennuksen kamppailusali

Hinta: Arvioitu hinta 100€, joka sisältää liiton vuosimaksun 15€. Maksaa voit myös yleisimmillä liikuntaeduilla.


Mukaan tarvitset vain sisäliikunta-asustuksen.

Kurssi on K18 ja sinulla ei saa olla rikosrekisteriä.

Edelliset peruskurssimme ovat olleet ennakkoon loppuun varattuja. Varmista siis paikkasi kurssilta ja varaa paikkasi peruskurssille jo hyvissä ajoin painamalla "Ilmoittaudu mukaan" painikkeesta tai sähköpostilla fekmkravmagatampere@gmail.com

Peruskurssi: Courses
krav maga pesapallomailan torjunta.jpg

PERUSKURSSI

Kurssi rakentuu taktiseen ennakointiin sekä ihmisen luontaisia reaktioita hyödyntävien yksinkertaisten ja tositilanteissa toimivien tekniikoiden varaan. Tekniikat on valittu niin, että ne toimivat mahdollisimman monilla ikään, kokoon, sukupuoleen tai fyysiseen kuntoon katsomatta. Tekniikat noudattavat lievimmän keinon periaatetta (RL 4:4§).

Kurssin tavoitteena on antaa oppilaalle riittävät perusvalmiudet väkivaltatilanteen ennakointiin ja välttämiseen sekä perusvalmiudet kohtaamistilanteisiin, joita ei voida välttää ja joissa väkivaltaisen hyökkääjän agressiivisuus johtaa tilanteen hätävarjeluksi.

Peruskurssilla opetettavat tekniikat ovat: asennot ja liikkuminen, väistöt ja torjunnat, lyöntitekniikat ja lyöntien torjunta, potkutekniikat ja potkujen torjunta, otteista ja kuristuksista vapautuminen, terä- ja lyömäaseiden torjunta, kaatumistekniikat ja maassa puolustautuminen sekä tilapäisvälineiden käyttö puolustautumisessa.

Näiden lisäksi:

  • liikkumisen ja itsepuolustuksen taktiikan perusteet

  • stressin ja agressiivisuuden hallinta

  • hätävarjelun ja voimankäytön porrastus

  • jälkitoiminta

​Peruskurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua jatkoryhmän mukana.

Peruskurssi: About
bottom of page