SEURAAVA PERUSKURSSI

Kesän 2021 peruskurssi alkaa ti 8.6 klo 18.30! 

Mukaan ehdit koko kesäkuun ajan!

Harjoitukset pidetään kesällä (kesä-elokuu) edellisen vuoden tapaan ulkona Eteläpuistossa tiistaisin ja torstaisin klo 18.30-20.00. Sateen sattuessa harjoitukset Ratinan ulkokuntosalilla (Ratinan sillan alla).

Tapaamme Eteläpuiston Ratinan päädyn parkkipaikan puiston puoleisessa päädyssä (kuva kartasta tulossa pian).

Mukaan tarvitset vain sään mukaisen ulkoliikunta-asustuksen.

Kurssin kesto 3 kk ja hinta 45€, joka sisältää liiton vuosimaksun 15 € (peruskursi normaalisti norm. 90 € + 15 € liiton vuosimaksu ja treeniaikaa 2kk). Yhden kerran voit tulla tutustumaan ilmaiseksi.


Kurssi on K18 ja sinulla ei saa olla rikosrekisteriä.

Kysy lisää tai ilmoittaudu alla olevasta "Ilmoittaudu mukaan" painikkeesta. Harjoituksiin voit tulla mukaan kahden viikon ajan aloituspäivästä.

Tervetuloa mukaan!

 
krav maga pesapallomailan torjunta.jpg

PERUSKURSSI

Kurssi rakentuu taktiseen ennakointiin sekä ihmisen luontaisia reaktioita hyödyntävien yksinkertaisten ja tositilanteissa toimivien tekniikoiden varaan. Tekniikat on valittu niin, että ne toimivat mahdollisimman monilla ikään, kokoon, sukupuoleen tai fyysiseen kuntoon katsomatta. Tekniikat noudattavat lievimmän keinon periaatetta (RL 4:4§).

Kurssin tavoitteena on antaa oppilaalle riittävät perusvalmiudet väkivaltatilanteen ennakointiin ja välttämiseen sekä perusvalmiudet kohtaamistilanteisiin, joita ei voida välttää ja joissa väkivaltaisen hyökkääjän agressiivisuus johtaa tilanteen hätävarjeluksi.

Peruskurssilla opetettavat tekniikat ovat: asennot ja liikkuminen, väistöt ja torjunnat, lyöntitekniikat ja lyöntien torjunta, potkutekniikat ja potkujen torjunta, otteista ja kuristuksista vapautuminen, terä- ja lyömäaseiden torjunta, kaatumistekniikat ja maassa puolustautuminen sekä tilapäisvälineiden käyttö puolustautumisessa.

Näiden lisäksi:

  • liikkumisen ja itsepuolustuksen taktiikan perusteet

  • stressin ja agressiivisuuden hallinta

  • hätävarjelun ja voimankäytön porrastus

  • jälkitoiminta

​Peruskurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua jatkoryhmän mukana.