SEURAAVA PERUSKURSSI

Tampere on sulkenut liikuntatilansa toistaiseksi korona rajoitusten johdosta. Harjoittelemme kaupungin tiloissa ja siksi harjoitukset ovat toistaiseksi peruttu. Aloitamme uuden peruskurssin heti rajoitusten poistuttua. Seuraa sosiaalista mediaamme ja verkkosivujamme lisätiedoista ja uuden peruskurssin alkamisesta.

Harjoitukset Hervannan Vapaa-aikakeskuksessa tiistaisin ja torstaisin klo 18.30-20.00.

Mukaan tarvitset vain sisäliikunta-asustuksen.

Kurssin kesto 2 kk ja hinta 90 €. Yhden kerran voit tulla tutustumaan ilmaiseksi.

Kurssi on K18 ja sinulla ei saa olla rikosrekisteriä.

Kysy lisää tai ilmoittaudu alla olevasta "Ilmoittaudu mukaan" painikkeesta. Voit myös vain saapua harjoituksiin ja ilmoittautua siellä. Harjoituksiin voit tulla mukaan kahden viikon ajan aloituspäivästä.

Mikäli et pääse mukaan tammikuussa, ei hätää. Kevään aikana alkaa useita peruskursseja. Kevään kaikkien peruskurssien aloituspäivät löydät täältä.

Tervetuloa mukaan!

 
krav maga pesapallomailan torjunta.jpg

PERUSKURSSI

Kurssi rakentuu taktiseen ennakointiin sekä ihmisen luontaisia reaktioita hyödyntävien yksinkertaisten ja tositilanteissa toimivien tekniikoiden varaan. Tekniikat on valittu niin, että ne toimivat mahdollisimman monilla ikään, kokoon, sukupuoleen tai fyysiseen kuntoon katsomatta. Tekniikat noudattavat lievimmän keinon periaatetta (RL 4:4§).

Kurssin tavoitteena on antaa oppilaalle riittävät perusvalmiudet väkivaltatilanteen ennakointiin ja välttämiseen sekä perusvalmiudet kohtaamistilanteisiin, joita ei voida välttää ja joissa väkivaltaisen hyökkääjän agressiivisuus johtaa tilanteen hätävarjeluksi.

Peruskurssilla opetettavat tekniikat ovat: asennot ja liikkuminen, väistöt ja torjunnat, lyöntitekniikat ja lyöntien torjunta, potkutekniikat ja potkujen torjunta, otteista ja kuristuksista vapautuminen, terä- ja lyömäaseiden torjunta, kaatumistekniikat ja maassa puolustautuminen sekä tilapäisvälineiden käyttö puolustautumisessa.

Näiden lisäksi:

  • liikkumisen ja itsepuolustuksen taktiikan perusteet

  • stressin ja agressiivisuuden hallinta

  • hätävarjelun ja voimankäytön porrastus

  • jälkitoiminta

​Peruskurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua jatkoryhmän mukana.

 
  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Tampereen Kamppailijat Ry

Y-tunnus 3146361-4.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste