kravmaga%20tampere%20itsepuolustus_edited.jpg

HARJOITTELU JA HINNAT

Peruskurssilla opitaan Krav Magan perusteet, puolustautuminen erilaisia uhkia vastaan, ennakointi, laki hätävarjelusta sekä harjoitetaan fyysistä kuntoa. 

Peruskursseja alkaa useamman kerran vuodessa. Kurssi kestää noin 2 kuukautta. Lue lisää peruskurssista täältä.

Peruskurssin jälkeen siirryt harjoittelemaan jatkoryhmään, jossa syvennetään osaamista ja opitaan puolustautumaan erilaisia hyökkäyksiä vastaan erilaisilla aseilla ja ilman sekä useampia hyökkääjiä vastaan. Harjoittelemme myös fyysistä kuntoa sekä esimerkiksi erilaisia kaatumisia.

Edistyessäsi voit edetä vyöasteikolla. Vyökokeet eivät ole pakollisia, mutta ne motivoivat myös eteenpäin ja antavat oman kuvansa osaamisestasi. Lisää vöistä ja vyökoevaatimuksista PKMI:n sivuilta.

PKMI järjestää myös erilaisia leirejä, joissa pääset syventämään eri osa-alueita. Leireinä on esimerkiksi ampuma-aseuhka, military Krav Maga, veitsi- ja patukkaleiri sekä kansallisia ja kansainvälisiä tekniikkaleirejä.

Harjoittelu maksaa 25 € kuukaudessa ja se veloitetaan 3-4 kuukauden jaksoissa kerrallaan. Voit myös maksaa yleisimmillä liikuntaeduilla.

Harjoitukset ovat Hervannan Vapaa-aikakeskuksessa tiistaisin (pieni tatamisali) klo 18.30-20.00 ja torstaisin (sali 132) klo 19.00-20.30.

Tervetuloa oppimaan itsepuolustusta ja kohottamaan kuntoasi FEKM Krav Magan parissa!